Το Μέτωπο Λαϊκού Αγώνα «Κώστας Βιδάλης» για την διαδήλωση στις 7 Οκτώβρη στη Λάρισα

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση

Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής και Λιβανέζικης Αντίστασης
Ήττα του Νατοϊκού άξονα σε όλα τα μετωπα!

Στις 7 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε δυναμική κινητοποίηση στη πόλη της Λάρισας, όπως και σε Αθήνα και αλλού, λόγω της επιθετικότητας του κράτους τρομοκράτη Ισραήλ στη Μέση Ανατολή, με την στήριξη του ιμπεριαλιστικού άξονα ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.

Το Μέτωπο Λαϊκού Αγώνα «Κώστας Βιδάλης» τίμησε την αντίσταση των λαών της Παλαιστίνης, του Λιβάνου και της Υεμένης, αλλά και συνολικά τον άξονα Αντίστασης, που μάχεται το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ, τον ευρωατλαντικό ιμπεριαλισμό και την γενοκτονική πολιτική του.
Γι’ αυτούς τους λόγους το Μ.Λ Α «Κώστας Βιδάλης», θεωρούσε ότι η ημερομηνία στις 7 Οκτώβρη ήταν η κατάλληλη για την συγκεκριμένη διαδήλωση.

Στις 7 Οκτώβρη συμπληρώθηκε 1 χρόνος από την επιχείρηση “Πλημμυρίδα” της Παλαιστινιακής Αντίστασης, η οποία, με το ισχυρό συμβολικό της μήνυμα, ενέπνευσε τον παλαιστινιακό λαό και ανέδειξε την ανάγκη για συνεχή αντίσταση απέναντι στην αποικιοκρατία, τον σιωνισμό και τον ευρωατλαντικό ιμπεριαλισμό.

Το Μέτωπο Λαϊκού Αγώνα «Κώστας Βιδάλης», συμμετείχε στην χθεσινή πορεία και στήριξε τις διαδικασίες στο μπλοκ που συγκροτήθηκε με βάση το Κοινό Κάλεσμα Αριστερών Οργανώσεων & συλλογικοτήτων Λάρισας.

Το Μέτωπο θεωρεί πως είναι προωθητική και θετική η πρωτοβουλία της κοινής δράσης, σχετικά με το περιεχόμενο της, αλλά και γιατί έδειξε τις δυνατότητες κινητοποίησης ευρύτερων δυνάμεων με μαζικότερη συμμετοχή αγωνιστών της πόλης.

Το Μ.Λ Α «Κώστας Βιδάλης», θα συνεχίσει να συμμετέχει στις διαδικασίες στα πλαίσια της κοινής δράσης και να θέτει πιο αποφασιστικά ότι είναι αναγκαίο να υιοθετηθεί από το κίνημα, το πρόταγμα για την ΗΤΤΑ του ΝΑΤΟ σε όλα τα μέτωπα, από την Γάζα μέχρι την Ουκρανία.
Οι συγκρούσεις αυτές στα δύο μεγάλα ανοιχτά μέτωπα είναι συνδεδεμένες με την ευρύτερη στρατηγική του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού, με τις ΗΠΑ στο τιμόνι, όπου επιχειρεί να ξεπεράσει τα οικονομικά και πολιτικά του αδιέξοδα μέσα από τη συνεχή ανάφλεξη της έντασης σε διάφορες περιοχές του πλανήτη.

Το Μέτωπο θεωρεί πως χρειάζεται ακόμα πιο αποφασιστικά να υπάρξει ένα ενωμένο αντιιμπεριαλιστικό κίνημα, καθώς η παγκόσμια κατάσταση αυξάνει την πιθανότητα γενικευμένης σύρραξης.

Είναι αναγκαίο να ενισχυθεί ο αντιφασιστικός και αντινατοϊκός αγώνας, ενάντια στις πολιτικές της κυβέρνησης και της εξαρτημένης άρχουσας τάξης, που απειλούν την ασφάλεια του λαού και της χώρας, εμπλέκοντας την Ελλάδα στους πολεμικούς σχεδιασμούς του μοναδικού ιμπεριαλιστικού άξονα ΗΠΑ -ΝΑΤΟ – ΕΕ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΩΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ!

Παλεύουμε για:
• ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ
• ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ
• ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ
• ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ
• ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ
• ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ