Μπάχαλο με την αλληλογραφία των ΕΛΤΑ στη Γιάννουλη

Πολλά τα παράπονα για την κατάσταση που επικρατεί

Ελλιπέστατη είναι η εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επαγγελματιών των ΕΛΤ στη Γιάννουλη αφού το ταχυδρομικό γραφείο έχει κλείσει και δεν υπάρχει διανομέας. Η κατάσταση έχει προκαλέσειπολλά προβλήματα αφού επικρατεί ένα απίστευτο μπάχαλο στην εξυπηρέτηση.

Αναγνώστης του paidis.com περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί:

«Στη Γιάννουλη, εδώ και κάποιους μήνες έχει κλείσει το ταχυδρομικό γραφείο. δεν υπάρχει διανομέας. έρχεται ένας υπάλληλος των ΕΛΤΑ δύο φορές την εβδομάδα, ανοίγει το ταχυδρομικό γραφείο και όποιος θέλει έρχεται και ψάχνει μόνος του την αλληλογραφία. Πλέον είναι αδύνατο για τον υπάλληλο να βοηθήσει, ενώ δεν έχει υπάρξει και καμία ενημέρωση προς τον κόσμο για αυτή την ιδιαίτερη συνθήκη.

Επίσης είναι αδύνατον για εργαζόμενους να παίρνουν άδεια από την δουλειά τους για να ελέγξουν αν έχει έρθει κάποιος λογαριασμός, κάποια ανανέωση κάρτας ή κάποιο δέμα.

Πρέπει άμεσα να βρεθεί μία λύση. Το ιδανικό θα ήταν η επαναλειτουργία του ταχυδρομικού γραφείου και η ύπαρξη ενός διανομέα όπως παλιά αλλά έως τότε τουλάχιστον να παραμένει το γραφείο ένα απόγευμα ανοιχτό ώστε να μπορούμε να αναζητήσουμε την αλληλογραφία μας».

Ακούει άραγε κανείς;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ