Δήμος Τυρνάβου: Την ερχόμενη εβδομάδα νέα διευρυμένη συνεδρίαση για τα σφαγεία

Νέα διευρυμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Τυρνάβου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, με στόχο να υπάρξει ενημέρωση των μελών του δ.σ. από τον εκκαθαριστή για τις λεπτομέρειες του κειμένου της εκκαθάρισης, αλλά και από τον λογιστή της επιχείρησης που έχει πλήρη εικόνα των οικονομικών στοιχείων της υπό εκκαθάριση διαδημοτικής επιχείρησης.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί ύστερα από αίτημα που κατέθεσαν οι δύο παρατάξεις της αντιπολίτευσης υποστηρίζοντας ότι καλό είναι να γίνει πρώτα η ενημέρωση και ύστερα να υλοποιηθεί η πρόταση της δημοτικής αρχής για την ανάθεση σε ορκωτό λογιστή του ελέγχου του πορίσματος της εκκαθάρισης.

Στη νέα συνεδρίαση όπως αποφασίστηκε θα κληθούν οι εκπρόσωποι του σωματείου εκδοροσφαγέων, εκπρόσωποι των κτηνοτρόφων και του δήμου Λαρισαίων που είναι μέτοχος στην επιχείρηση.

Αν και στη χθεσινή συνεδρίαση υπήρξε διάθεση συνεργασίας μεταξύ της πλειοψηφίας και των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για το μείζον θέμα των σφαγείων δεν έλειψαν οι εντάσεις μεταξύ του δημάρχου Στ. Τσικριτσή και του πρώην δημάρχου Γ. Κόκουρα για ευθύνες στη διαχείριση των σφαγείων με τον πρώην δήμαρχο να αποχωρεί από τη συνεδρίαση, πριν την ολοκλήρωσή της, όπως και σύμβουλος της παράταξης Γ. Σακούτσιος, κατηγορώντας το δήμαρχο για τη συμπεριφορά του στη συνεδρίαση.

Πάντως η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε ήρεμα μετά από παρέμβαση του προέδρου και του αντιπροέδρου του σώματος, ενώ και από την πλευρά του ο δήμαρχος ζήτησε συγνώμη λέγοντας ότι έφτασε στην έκρηξη ακούγοντας τον πρώην δήμαρχο να μην αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την κατάσταση που έφτασαν τα σφαγεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ