Παλιά και αγαπημένα: Ξεκινά το μεγαλύτερο vintage παζάρι στη Λάρισα

Εκατοντάδες συλλεκτικά αντικείμενα, διακοσμητικά και κοσμήματα για την ενίσχυση του Συλλόγου Αυτισμού Λάρισας

Το πολυαναμενόμενο και μεγαλύτερο vintage παζάρι που διοργανώνει ο Σύλλογος Αυτισμού Λάρισας, επιστρέφει δυναμικά! Από τις 21 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου 2024, σε νέο χώρο στην οδό Πατρόκλου 8, σας περιμένουν εκατοντάδες συλλεκτικά αντικείμενα, διακοσμητικά, βιβλία παιχνίδια και κοσμήματα τα οποία διατίθενται με στόχο την ενίσχυση του Συλλόγου, σε μια μοναδική γιορτή που έχει αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους.

Το vintage παζάρι «Παλιά & Αγαπημένα» ξεκίνησε το 2002 και χρόνο με τον χρόνο, έχει γίνει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του παλιού και του όμορφου, της νοσταλγίας και της δημιουργικότητας. Κάθε χρόνο, άνθρωποι όλων των ηλικιών έρχονται κοντά για να μοιραστούν κομμάτια του παρελθόντος και να γράψουν νέες σελίδες ιστορίας, δίνοντας ξανά ζωή σε παλιά αντικείμενα. Παράλληλα το παζάρι προσφέρει την ευκαιρία γνωριμίας με τον Σύλλογο Αυτισμού Λάρισας και τις δράσεις του, ενώ λειτουργεί και ως τόπος συνάντησης για παλιά και νέα μέλη. Και φέτος το παζάρι υλοποιείται με τη συνδρομή δεκάδων φίλων και εθελοντών, σε νέο χώρο στην οδό Πατρόκλου 8, τον οποίο παραχώρησε ευγενικά η οικογένεια Ελένης Κουμπούρα και Σωκράτη Μαυρόπουλου.

Πώς λειτουργεί: Κατά τη διάρκεια του χρόνου όσοι το επιθυμούν προσφέρουν στον Σύλλογο Αυτισμού Λάρισας διάφορα παλιά αγαπημένα αντικείμενα που δεν χρειάζονται πιά από παιχνίδια, βιβλία, αξεσουάρ και δίσκους βινυλίου μέχρι πίνακες, κοσμήματα, μικροέπιπλα και οικογενειακά κειμήλια. Στη συνέχεια με μεράκι και φροντίδα, τα μέλη του Συλλόγου τα φρεσκάρουν, τα ταξινομούν και τα προσφέρουν στο κοινό μέσα από μια όμορφα στημένη αγορά που φέτος λειτουργεί σε χώρο στην οδό Πατρόκλου 8. Με μικρές δωρεές, οι επισκέπτες αποκτούν μοναδικά κομμάτια, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν τις δράσεις του Συλλόγου. Ελάτε να γίνετε κομμάτι αυτής της μοναδικής εμπειρίας, όπου τα παλιά αγαπημένα αντικείμενα βρίσκουν ξανά ζωή και νέο νόημα.

Παζάρι: Παλιά & Αγαπημένα
Τοποθεσία: Πατρόκλου 8, Λάρισα
Διάρκεια: 21 Οκτωβρίου 2024 – 2 Νοεμβρίου 2024
Ωράριο λειτουργίας: 10:00 π.μ. – 10:00 μ.μ.
Πληροφορίες: Τ. 2410-613112 (Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 π.μ. – 4:00 μ.μ.)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ