«Πράσινο Πιστοποιητικό» στο Fashion City Outlet για την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Εγγύηση προέλευσης ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ευρέως γνωστή ως «Πράσινο Πιστοποιητικό» (Green Certificate) απονεμήθηκε στο Fashion City Outlet για την έμπρακτη μείωση του ενεργειακού του αποτυπώματος και κατά συνέπεια την προστασία του περιβάλλοντος.

Το Fashion City Outlet χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για τις κοινόχρηστες δαπάνες του.

Τα Πράσινα Πιστοποιητικά εκδίδονται από το Λειτουργό Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΛΑΓΗΕ), κατ’ εφαρμογή των κοινοτικών οδηγιών 2003/54/EC και 2009/72/EC αλλά και της εθνικής νομοθεσίας, με σκοπό να βεβαιώσουν ότι μια συγκεκριμένη ποσότητα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας προέρχεται από ΑΠΕ. Συνεπώς, οι Εγγυήσεις Προέλευσης αποτελούν απόδειξη ότι ορισμένη ποσότητα ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνεται σε μια επιχείρηση ή βιομηχανία, μέσα σε ένα χρονικό διάστημα, αντιστοιχεί σε ισόποση ενέργεια προερχόμενη από ΑΠΕ.

Το Fashion City Outlet, αποδεικνύει έμπρακτα ότι η μείωση του ενεργειακού του αποτυπώματος και κατά συνέπεια η προστασία του περιβάλλοντος, αποτελεί βασικό πυλώνα της αναπτυξιακής του πολιτικής.

Fashion City Outlet
4Ο χιλιόμετρο Λεωφόρου Καραμανλή
41335 – Λάρισα
Τηλ. 2410 671717
www.fashioncity-outlet.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ