Χρ. Καπετάνος σε Τ. Θεοδωρικάκο: «Να εκδοθούν νέες άδειες παραγωγών λαϊκών αγορών στο νομό Λάρισας»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Χρήστος Καπετάνος, με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Τάκη Θεοδωρικάκο, στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής, με την ευκαιρία της συζήτησης που είχε ο υπουργός με τα μέλη της Κ.Ο. της ΝΔ.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών, με κύρια έμφαση στα ζητήματα ακρίβειας.
Ο Βουλευτής Λάρισας μάλιστα, έθεσε επιτακτικά το θέμα των αδειών των παραγωγών των λαϊκών αγορών του νομού Λάρισας, σημειώνοντας ότι αναμένει σύντομα να αναληφθούν σχετικές πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της επίλυσης του ζητήματος έκδοσης νέων αδειών, από πλευράς του υπουργείου.

Ο Λαρισαίος βουλευτής μετά την συνάντηση δήλωσε:

«Μας ενημέρωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης και τον ευχαριστώ για την σημαντική δουλειά που γίνεται, καθώς και για την εντατική προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη με τον έλεγχο 26 μεγάλων επιχειρήσεων τροφίμων, που έχουν καίριο ρόλο στη διαμόρφωση των τιμών, γεγονός που αναμένεται να συμβάλλει στη μείωση των επιπτώσεων της ακρίβειας.

Ανέφερα στον υπουργό την ανάγκη εκπόνησης προγράμματος στήριξης των επιχειρήσεων της Θεσσαλίας, που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Daniel».

Παράλληλα ο κ. Καπετάνος αναφέρθηκε στη σημαντική δουλειά που γίνεται στον τομέα της καινοτομίας από το JOIST Innovation Park στη Λάρισα, που αποτελεί πυλώνα αλλαγής και μεταρρυθμίσεων στον αναπτυξιακό τομέα της χώρας μας.

Ο Λαρισαίος Βουλευτής εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στον Σταύρο Καλαφάτη για την πρωτοβουλία της συνάντησης αυτής, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την προώθηση ουσιαστικών λύσεων στα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες της Λάρισας, της Θεσσαλίας, αλλά και της πατρίδας μας γενικότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ