Εργασίες καλλωπισμού στον Αμπελώνα. Αναβαθμίσεις παιδικών χαρών και δυστυχώς βανδαλισμοί

Σε μια σειρά παρεμβάσεων στο κέντρο του Αμπελώνα με στόχο τον καλλωπισμό των δημόσιων χώρων (πάρκα, πλατείες, πεζόδρομοι) προχώρησε το τελευταίο διάστημα η δημοτική αρχή με την υπηρεσία πρασίνου του δήμου να φυτεύει λουλούδια σε διάφορα σημεία, προσφέροντας υπέροχο χρώμα.

Μάλιστα οι εργαζόμενοι θέλοντας να στείλουν και φιλειρηνικά μηνύματα σχημάτισαν το σήμα της ειρήνης με τα λουλούδια που φύτεψαν σε στρόγγυλα παρτέρια.

Δυστυχώς όμως υπάρχουν και κάποιοι που φαίνεται ότι το όμορφο και το καθαρό τους ενοχλεί αφού δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η ενέργειά τους να βγάλουν νεοφυτευμένα λουλούδια, επιδεικνύοντας μία άνευ προηγουμένου αντικοινωνική συμπεριφορά.

Παιδικές χαρές

Εν τω μεταξύ ξεκίνησαν ήδη οι παρεμβάσεις σε 19 παιδικές χαρές του δήμου οι οποίες θα γίνουν σε όλες τις τοπικές κοινότητες (Αργυροπούλι, Βρυότοπο, Δαμάσι, Δελέρια, Δένδρα, Ροδιά) από 1 και σε Τύρναβο και Αμπελώνα οι υπόλοιπες.

Ηδη στον Αμπελώνα η πολύπαθη παιδική χαρά της κεντρικής πλατείας μπαίνει σε φάση ολοκλήρωσης και κατά γενική ομολογία οι παρεμβάσεις που έγιναν από την επιχείρηση του κ. Τ. Μαυρίδη είναι εντυπωσιακές.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα πάρουν σειρά και όλες οι υπόλοιπες παιδικές χαρές, ώστε να παραδοθούν ασφαλείς και πιστοποιημένες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ