Συνάντηση δικτύωσης του Κέντρου Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) με τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Με τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνο Τζανακούλη και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο, κ. Θεόδωρο Γεράκα, είχαν συνάντηση δικτύωσης, τα στελέχη του Κέντρου Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) του Δήμου Λαρισαίων. Συγκεκριμένα, η διαπολιτισμική μεσολαβήτρια, κα.Ειρήνη Παπαϊωάννου, η νομικός του ΚΕΜ, κα.Πόλυ Παναγούλη και η ψυχολόγος, κα.Πηνελόπη Τσιντίκη, παρουσίασαν αναλυτικά τον τρόπο λειτουργίας του ΚΕΜ, τις ειδικότητες που το στελεχώνουν, αλλά και τις υπηρεσίες που παρέχονται σε αυτό.

Να υπενθυμίσουμε ότι, ο κύριος στόχος του ΚΕΜ είναι, η ενημέρωση και υποστήριξη πολιτών τρίτων χωρών, η ανάπτυξη συνεργασιών και η δικτύωση για τη σύνδεση των ωφελούμενων με προγράμματα κοινωνικής ένταξης, καθώς και η υλοποίηση δράσεων για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων (Παράρτημα ΚΕΜ), στη διεύθυνση Ηπείρου 96-98, και στα τηλέφωνα: 2414 400701, 2414 400717, 2414 400721.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ