Συμπαράταξη Λαρισαίων: 35% αύξηση στα δημοτικά τέλη από τη δημοτική αρχή Θανάση Μαμάκου!

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης

Αύξηση 35% στα Δημοτικά τέλη φέρνει εσπευσμένα η Δημοτική Αρχή του Θανάση Μαμάκου την Πέμπτη στην Δημοτική Επιτροπή. Χωρίς καμία διαβούλευση με τους πολίτες, με τα επιμελητήρια, με τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματικούς συλλόγους έρχεται

– Αύξηση 35% σε όλα τα νοικοκυριά

– Αύξηση 35% σε όλες τις επιχειρήσεις

Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τους πολίτες, ο κυβερνητικός Δήμαρχος Θανάσης Μαμάκος, με πρόσχημα το τέλος ταφής που επέβαλε η κυβέρνηση στην τοπική αυτοδιοίκηση, αποφάσισε να επιβαρύνει οικονομικά χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις της πόλης. Οι φουσκωμένοι λογαριασμοί ενέργειας που βιώνουν οι συμπολίτες μας θα επιβαρυνθούν επιπλέον με την αύξηση των δημοτικών τελών!

Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Η Δημοτική Αρχή Μαμάκου για μέρες αρνήθηκε να ενημερώσει για τις προθέσεις της τα μέλη της Δημοτικής επιτροπής.

Και μόλις χθες, 2 μέρες πριν τη σύγκληση του συλλογικού οργάνου, επέτρεψε την αποστολή εισήγησης!
9 μήνες μετά ο κος Μαμάκος, αντιμέτωπος με τις ανεπάρκειες και τα αδιέξοδά του, ξεχνά τις προεκλογικές του υποσχέσεις. Ευτελίζει τα θεσμικά όργανα της πόλης, ενδιαφέρεται μόνο για τα προεκλογικά του γραμμάτια, αδιαφορεί για την επιβάρυνση των πολιτών.

Η αύξηση των δημοτικών τελών 35% στο Δήμο Λαρισαίων έχει υπογραφή: την υπογραφή του Θανάση Μαμάκου. Αυτή η πόλη δεν μας αξίζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ