Δείτε πότε και γιατί θα φύγει ο Βασίλης Κόκκαλης από τον ΣΥΡΙΖΑ…

«Παίκτης» της κεντρικής πολιτικής σκηνής ο Βασίλης Κόκκαλης είναι γνωστό ότι τυγχάνει όχι της αναγνώρισης των συναδέλφων του αλλά και των δημοσιογράφων κεντρικών πολιτικών μέσων, όπως των παρουσιαστών της πρωινής εκπομπής «Ωρα Ελλάδας» του OPEN Π. Στάθη και Γ. Κολοκυθά.

Αυτό φάνηκε άλλωστε και στη χθεσινή εκπομπή των δύο δημοσιογράφων που καθημερινά στα πειράγματά τους περιλαμβάνουν τον μετεωρολόγο του σταθμού Κλέαρχο Μαρουσάκη, τον οποίο καλούν να κάνει το δικό του κόμμα και να κατέβει στις εκλογές αφού έχει ρεύμα και είναι αγαπητός στο λαό.

Σε αυτό λοιπόν το πείραγμα πήρε μέρος χθες και ο Λαρισαίος βουλευτής που ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι αν και όταν κάνει κόμμα ο συμπαθής μετεωρολόγος τότε θα φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα συνταχτεί μαζί του.

Πάντως για να περάσουμε και στην ουσία της χθεσινής παρουσίας του Λαρισαίου βουλευτή στην εκπομπή, ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική αφού με παρέμβασή του στον ΕΦΚΑ αναμένεται να δοθεί λύση στο πρόβλημα Λαρισαίου πλημμυροπαθή στον οποίο δεν δίνουν σύνταξη σε παρά την αναστολή είσπραξης των εισφορών που ισχύει.

ΠΙο συγκεκριμένα:

«Μπλεγμένος στα γρανάζια της γραφειοκρατίας βρίσκεται ένας 67χρονος Λαρισαίος ο οποίος ενώ έπρεπε να έχει ήδη βγει στη σύνταξη, δεν μπορεί να το κάνει παρά την αναστολή της υποχρέωσης καταβολής εισφορών που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση για την περιοχή λόγω των πλημμυρών.

Η κατάσταση για τον ίδιο όμως επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο, αφού και η επιχείρηση επίπλων που διατηρούσε καταστράφηκε από τις πλημμύρες, αλλά από την κρατική αρωγή του ζητούν αποδείξεις ότι… υπάρχει κατάστημα!

Το θέμα έθιξε μιλώντας στο OPEN ο Λαρισαίος βουλευτής Βασίλης Κόκκαλης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ενώ υπάρχει αναστολή των φόρων και των εισφορών στους πλημμυροπαθείς, κι όμως δεν μπορεί να λάβει τη σύνταξή του λόγω χρέους. Αυτά είναι τα οποία πρέπει να δούμε. Δεν του δίνουν τη σύνταξη λόγω χρέους. Με κατεστραμμένο μαγαζί και η κρατική αρωγή του ζητά να αποδείξει ότι υπάρχει και μαγαζί. Προς τιμήν του ο ΕΦΚΑ – διότι λέμε και τα θετικά – επικοινώνησε μαζί μου, η κ. Πολατίδου και πιστεύω ότι θα λυθεί το θέμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ