Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Λάρισας για την απώλεια του Θεόδωρου Μάνου

Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση, σας ενημερώνουμε για την ξαφνική απώλεια ενός αγαπημένου και σεβαστού μέλους του συλλόγου μας, του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΝΟΥ.
Η απώλεια του μας αφήνει όλους με αίσθημα αδυναμίας, καθώς ο Θεόδωρος υπήρξε όχι μόνο εξαιρετικός διαιτητής, αλλά και αληθινός φίλος και συνεργάτης για όλους εμάς.
Η απουσία του αφήνει ένα κενό που δεν μπορεί να γεμίσει, τόσο το χώρο της διαιτησίας όσο και στις καρδιές όλων μας. Ήταν άνθρωπος με αξίες, συνέπεια, πάθος για το άθλημα και, πάνω απ’ όλα, βαθιά αγάπη για την διαιτησία και το ποδόσφαιρο. Η προσφορά του στον σύλλογο και στην κοινότητα της διαιτησίας υπήρξε ανεκτίμητη και θα μείνει ανεξίτηλη στις μνήμες μας.
Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, την σύζυγό του και τα τρία παιδιά του. Η απώλεια ενός τόσο αγαπητού προσώπου είναι ανυπολόγιστη, και στεκόμαστε αλληλέγγυοι μαζί τους στον πόνο τους.
Η απώλεια του μας στενοχωρεί, αλλά ταυτόχρονα μας υπενθυμίζει την ανάγκη να τιμούμε τη μνήμη του με συνέπεια και αφοσίωση στο έργο που αγαπούσε.
Ας κρατήσουμε όλοι την εικόνα του ζωντανή στις καρδιές μας, και να τον θυμόμαστε ως έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στο άθλημα που αγαπούσε και υπηρέτησε με υπευθυνότητα και πάθος.
Με εκτίμηση και σεβασμό
Ο Πρόεδρος το Δ.Σ και τα μέλη του Συνδέσμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ