Επίσκεψη του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λάρισας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Ομάδα μαθητών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λάρισας την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2025 πραγματοποίησε εκπαιδευτική επίσκεψη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η επίσκεψη αποτέλεσε δράση της ομάδας Αξιολόγησης “Εγώ κι Εσύ μαζί”.


Σκοπός της διδακτικής επίσκεψης στους αθλητικούς χώρους του ιδρύματος ήταν η διασύνδεση του σχολείου με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, η γνωριμία και η συμμετοχή των μαθητών στα καινοτόμα προγράμματα αθλητισμού που υλοποιεί το ίδρυμα. Οι μαθητές συμμετείχαν σε ομαδικά αθλήματα όπως το goalball, το χόκεϊ indoor, την τοξοβολία, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλεϊ και την επιτραπέζια αντισφαίριση.


Η επίσκεψη δημιούργησε εξαιρετικές εντυπώσεις και προσέφερε στους μαθητές τη δυνατότητα να αθληθούν, να μάθουν και να ψυχαγωγηθούν μέσα από βιωματικές διαδικασίες.


Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ ευχαριστούν θερμά τον υπεύθυνο του Γραφείου Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – Γαιόπολις κ. Μπούτλα Γεώργιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ