
Για μεμονωμένο περιστατικό στη Λάρισα κάνει λόγο η πρόεδρος του συλλόγου βενζινοπωλών Ελλη Παπαδοπούλου
Η οικονομική αστυνομία εξάρθρωσε δύο κυκλώματα διακίνησης λαθραίων καυσίμων με τις Αρχές να πραγματοποιούν δεκάδες συλλήψεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πιερία, Ημαθία και Έβρο και να εντοπίζουν 300.000 ευρώ που πιθανότατα προέρχονται από τις παράνομες δραστηριότητες. Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί και σε συγγενικό πρόσωπο του δολοφονημένου μέλους της Greek Mafia.
Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον πενήντα συλλήψεις, ενώ η επιχείρηση συνεχίζεται για τις «πειραγμένες αντλίες» συνεχίζεται με εφόδους και επιτόπιους ελέγχους σε πρατήρια καυσίμων και αποθήκες. Η οικονομική αστυνομία εδώ και εβδομάδες σχεδίαζε μια επιχείρηση καθώς είχε διαπιστώσει ότι υπάρχουν πρατήρια τόσο στην Αττική όσο και στην Θεσσαλονίκη, στην Πιερία, στην Ημαθία, στην Λάρισα και στον Έβρο, όπου κλέβανε, επί της ουσίας τους πολίτες στην αντλία.
Η Ελλη Παπαδοπούλου
Κληθείσα να σχολιάσει τις συλλήψεις βενζινοπωλών και στη Λάρισα η πρόεδρος του συλλόγου Βενζινοπωλών Ελλη Παπαδοπούλου κάνει λόγο για μεμονωμένο περιστατικό που δυστυχώς δυσφημίζει έναν ολόκληρο κλάδο που θεωρείται από τους πλέον συμμορφωμένους στην Ελλάδα.
Οπως τονίζει θα έπρεπε το υπουργείο να ελέγχει τις τιμές πώλησης των καυσίμων και να αναζητά εξηγήσεις σε περιπτώσεις που αυτές είναι χαμηλότερες και από τις τιμές των διυλιστηρίων και όχι χωρίς έλεγχο να στέλνει τους καταναλωτές στα πρατήρια με τις χαμηλότερες τιμές ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τον αθέμητο ανταγωνισμό.