Μεγάλη επιτυχία του Γυμνασίου Λ.Τ Βερδικούσας στον Διαγωνισμό Alan Turing

Μια αξιοσημείωτη επιτυχία σημείωσε το Γυμνάσιο Λ.Τ Βερδικούσας στον απαιτητικό διαγωνισμό Alan Turing, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο των μαθητών του και την αφοσίωση των εκπαιδευτικών του.

Συνολικά, το σχολείο συμμετείχε με 10 ομάδες, 5 από το Γυμνάσιο και 5 από το Λύκειο.

Η επίδοση των μαθητών ήταν εξαιρετική, με το Γυμνάσιο Λ.Τ Βερδικούσας να καταλαμβάνει τις 5 από τις 6 πρώτες θέσεις της κατάταξης στην ΠΔΕ Θεσσαλίας

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει μια από τις ομάδες του Λυκείου μας , η οποία κατάφερε να προκριθεί στον τελευταίο γύρο του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 4/5/2025. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα αυτή ήταν η μοναδική από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) Θεσσαλίας που πέτυχε αυτή την πρόκριση. Επιπλέον, μια άλλη ομάδα του Λυκείου αναδείχθηκε πρώτη επιλαχούσα, δείχνοντας την ισχυρή παρουσία του σχολείου στον διαγωνισμό.
Η επιτυχία αυτή αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών των μαθητών και των καθηγητών του Γυμνασίου – Λ.Τ Βερδικούσας, οι οποίοι έδειξαν ζήλο, αφοσίωση και ομαδικό πνεύμα.

Ο διαγωνισμός Alan Turing είναι ένας πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός μαθηματικής λογικής και υπολογιστικής σκέψης. Στόχος του είναι να ενθαρρύνει τους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στην επίλυση προβλημάτων, την κριτική σκέψη και τη λογική.

Η μεγάλη συμμετοχή και οι διακρίσεις των μαθητών από το Γυμνάσιο Λ.Τ Βερδικούσας στον διαγωνισμό αυτόν, δείχνουν την σημασία που έχει η εκπαίδευση στην ανάπτυξη της μαθηματικής και υπολογιστικής σκέψης.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τους καθηγητές του Γυμνασίου Λ.Τ Βερδικούσας για την εξαιρετική τους επιτυχία. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους υπεύθυνους καθηγητές, κ. Δημήτριο Νάκα, καθηγητή πληροφορικής, και κ. Κωνσταντίνο Γκόλτσιο, καθηγητή μαθηματικών, για την καθοδήγηση και την υποστήριξή τους. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του Λυκείου στον τελευταίο γύρο του διαγωνισμού στην Πάτρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ