
Τη δική του απάντηση στην ακρίβεια της πασχαλινής αγοράς του οβελία δίνει το κρεοπωλείο Καρέλας στον Τύρναβο αλλά και τα άλλα κρεοπωλεία της επιχείρησης που ανακοίνωσαν τιμές από 12,99 – 14,9 € το κιλό για τα αμνοερίφια.
Παράλληλα προσφέρει όλα τα υλικά για μαγειρίτσα, κοκορέτσι κ.λπ. ενώ αναλαμβάνουν να φτιάξουν κοκορέτσι για εσάς που το επιθυμείτε στην τιμή των 9.99 € το κιλό, αρκεί να φέρετε στο κατάστημα τη σούβλα σας.
Εν τω μεταξύ όπως κάθε εβδομάδα στο κρεοπωλείο Καρέλας θα βρείτε κρέατα και κρεατοσκευάσματα άριστης ποιότητας σε φοβερές τιμές. Αλλωστε το συγκεκριμένο κρεοπωλείο και τα υπόλοιπα της επιχείρησης δίνουν πάντα τη δυνατότητα στους καταναλωτές να προμηθεύονται τα προϊόντα τους σε ασυναγώνιστες τιμές.
Οι προσφορές από τη Δευτέρα 14 Απριλίου έως το Σάββατο 19 Απριλίου είναι:
- ΑΡΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ και ΚΑΤΣΙΚΙΑ 14.90€/ΚΙΛΟ
- ΑΡΝΙΑ ΒΑΡΙΑ και ΚΑΤΣΙΚΙΑ 12.99€/ΚΙΛΟ
- ΑΡΝΙ – ΚΑΤΣΙΚΙ ΚΟΜΜΑΤΙ 14.90€/ΚΙΛΟ
- ΚΟΚΟΡΕΤΣΑΚΙΑ 9.99€/ΚΙΛΟ
- ΨΑΧΝΟ ΧΟΙΡΙΝΟ 5.99€/ΚΙΛΟ
- ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΠΑΛΑΣ 5.39€/ΚΙΛΟ
- ΚΕΜΠΑΠ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΚΚΑΛΟ 5.59€/ΚΙΛΟ
- ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΕΜΠΑΠ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ 4.59€/ΚΙΛΟ
- ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ 4.99€/ΚΙΛΟ
- ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ (ΣΥΚΩΤΑΡΙΕΣ ΑΡΝΙΣΙΕΣ,ΕΝΤΕΡΑ ΑΡΝΙΣΙΑ ,ΤΣΟΖΙΑ ,ΣΚΕΠΕΣ)
- ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΟΥΒΛΑ ΓΙΑ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ 9.99€/ΚΙΛΟ
“Στο κατάστημα μας θα σας περιμένουν για να σας σερβίρουν οι άριστοι κρεατοτέχνες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Και μην ξεχνάτε όλα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.
Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.
Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958