
Ευχάριστα είναι τα νέα για την ομάδα μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, αφού ύστερα από άοκνες προσπάθειες του δημάρχου Τυρνάβου Στέλιου Τσικριτσή τα προβλήματα που είχαν οδηγήσει στην απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι, ξεπεράστηκαν και έτσι το παιχνίδι σταθμός για την ανοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία μεταξύ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα και της Αγριάς θα γίνει κανονικά στο κλειστό του Αμπελώνα με την παρουσία φιλάθλων.
Το παιχνίδι που ξεκινάει στις 7.00 μ.μ. είναι τελικός αφού με νίκη ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμπελώνα ανεβαίνει στη Γ’ εθνική κατηγορία έχοντας ήδη ένα επί μέρους σκορ 2-0 επί της Αγριάς.
Οι πράσινοι είναι πανέτοιμοι για το σημερινό κρίσιμο παιχνίδι και καλούν όλον τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να έλθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει στη νίκη αλλά και για να πάρει μέρος στο πάρτι ανόδου που θα ξεκινήσει με το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού.
Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό του Αμπελώνα για να γίνουν οι φίλαθλοι ο 6ος παίκτης της ομάδας του κόουτς Φόρου.