Ανακοίνωση του Δήμου Τυρνάβου για τους βανδαλισμούς στον Αμπελώνα

Ο Δήμος Τυρνάβου καταδικάζει τους βανδαλισμούς στα αποδυτήρια του χώρου εκδηλώσεων στο Πάρκο της Γιορτής Κρασιού στον Αμπελώνα. Είναι δυστυχώς η πολλοστή φορά που στο Δήμο μας αντιμετωπίζουμε τέτοια συμβάντα.

Η πρόκληση των εκτεταμένων ζημιών που έχουν σημειωθεί συνιστά βάναυση προσβολή της δημοτικής περιουσίας, η οποία έχει δημιουργηθεί με χρήματα και κόπο των δημοτών.

Ο Δήμος έχει ήδη προχωρήσει σε κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστων και βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για τον εντοπισμό των δραστών και την απόδοση ευθυνών.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι προσπάθειες για την ενίσχυση της ασφάλειας δημοτικών εγκαταστάσεων, με τοποθέτηση φωτισμού και συστημάτων επιτήρησης, ώστε να αποτραπούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Ο Δήμος καλεί τους δημότες να συμβάλουν ενεργά στην προστασία της δημοτικής περιουσίας, ενημερώνοντας άμεσα τις αρχές και τον δήμο σε περίπτωση που υποπέσουν στην αντίληψή τους ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο τη λειτουργία και την ασφάλεια των δημοτικών υποδομών.

Η δημοτική περιουσία ανήκει σε όλους μας – η διαφύλαξή της είναι υπόθεση κοινής ευθύνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ