Β. Κόκκαλης σε Κ. Πιερρακάκη: Καρκινοπαθής στον δρόμο, διότι η Τράπεζα χρειάζεται το οίκημα!

Στη βουλή έφερε ο βουλευτής το σημερινό δημοσίευμα του paidis.com

Την απαράδεκτη συμπεριφορά Τραπεζικού ιδρύματος σε βάρος καρκινοπαθή από τον Τύρναβο, επισημαίνει ο Βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης, με αναφορά του προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Κυριάκο Πιερρακάκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κόκκαλης κατέθεσε ως αναφορά την δημοσίευση της ηλεκτρονικής εφημερίδας PAIDIS.COM, με την οποία καταγγέλλεται η ανεξέλεγκτη και ανάλγητη δυνατότητα των Τραπεζών και να προχωρούν σε πλειστηριασμούς, αλλά και να κάνουν εξώσεις, ακόμη και σε αποδεδειγμένες περιπτώσεις ευάλωτων οφειλετών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, καρκινοπαθής στον Τύρναβο, ο οποίος είχε χάσει το σπίτι του στον πλειστηριασμό, αλλά παρέμενε με την καταβολή ενοικίου, υπέστη έξωση από τη Τράπεζα, διότι η Τράπεζα χρειάζεται το κτίριο, περισσότερο από τον καρκινοπαθή!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ