23ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ

Σοκ προκαλεί μια νέα καταγγελία για βιασμό, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Μια 23χρονη κατήγγειλε ότι ο 29χρονος φίλος της την κράτησε παρά τη θέλησή της στο διαμέρισμά του και την βίασε. Ο 29χρονος συνελήφθη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thesstoday.gr.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη την Κυριακή από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου 29χρονος κατηγορούμενος για βιασμό και παράνομη κατακράτηση.

Προηγήθηκε η καταγγελία 23χρονης, σύμφωνα με την οποία ο 29χρονος την κράτησε παρά τη θέλησή της σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας του στην περιοχή του Ευόσμου και ασκώντας ψυχολογική βία την εξανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ