30.000 € ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ

Με Απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών (αριθμ. 56084/4.9.2020) κατανεμήθηκαν 5.024.694,94 ευρώ σε 154 Δήμους της χώρας, μεταξύ των οποίων και οι δήμοι Αγιάς, Κιλελέρ και Λαρισαίων για την καταβολή μισθωμάτων. Τα χρήματα προέρχονται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των Δήμων, δηλαδή δεν είναι επιπλέον πρόσθετη χρηματοδότηση από το Κράτος προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ειδικότερα, δίνονται στους Δήμους για την καταβολή μισθωμάτων, από την 1η Μαΐου έως 31 Αυγούστου 2020, των σχολικών μονάδων τους, καθώς και των υπηρεσιών που τους μεταφέρθηκαν από 1.1.2011 σύμφωνα με τον Καλλικράτη (ν.3852/2010).

Τυχόν αδιάθετα ποσά, δύναται να διατεθούν από τους δικαιούχους Δήμους για την καταβολή των εν λόγω μισθωμάτων των επόμενων μηνών.

Τα ποσά που θα εισπράξουν οι δήμοι του νομού είναι:

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ