61ΧΡΟΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΗΡΩΙΝΗΣ

ΗΡΩΙΝΗΣυνελήφθη χθες (17-03-2015) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, ένας 61χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ηρωίνης από τον συλληφθέντα, διενεργήθηκαν νομότυπες έρευνες στην οικία του, αλλά και στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του, κατά τις οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • (19) ανισοβαρείς συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού βάρους (16,7) γραμμαρίων,
  • ποσότητα βουπρενορφίνης, βάρους (0,5) γραμμαρίων και
  • ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

 

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ