ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Απαλλάσσονται από τα δημοτικά τέλη ευπαθείς ομάδες πολιτών μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, η οποία εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Δημοτικά τέλη δεν θα πληρώνουν οι μακροχρόνια άνεργοι, οι άποροι, οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι που εξομοιώνονται με τους πολύτεκνους, όπως ο ορίζει ο νόμος, οι ανάπηροι με ποσοστό αναπηρία από 80% και πάνω, ενώ μειώνονται κατά 50% για ανάπηρους με ποσοστό αναπηρία από 67%.

Η απαλλαγή αφορά στην κατοικία διαβίωσης και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει ν’ απευθυνθούν στο Τμήμα Εσόδων και Περιουσίας, Ελευθερίου Βενιζέλου 200, Δημαρχείο Κερατσινίου, τηλέφωνο 213 2074719 & 720.

Ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος, δήλωσε σχετικά: «Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθούμε δίπλα στους συνδημότες μας που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια από την μνημονιακή πολιτική λιτότητας. Στόχος μας είναι να μειωθούν σταδιακά τα δημοτικά τέλη για το σύνολο των δημοτών, οι οποίοι για χρόνια πληρώνουν περισσότερα για υπηρεσίες που διαλύονταν και χειροτέρευσαν. Στόχος μας να έχουμε μία πόλη καλύτερη, με καλύτερες υπηρεσίες και με τους ανθρώπους “όρθιους”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ