ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΚΤ. ΝΑΣΙΩΚΑ ΣΤΟΝ Γ. ΤΑΦΥΛΛΗ

Ο κ Έκτορας Νασιώκας με αφορμή τα όσα δήλωσε εναντίον του ο πρώην ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Λαρισαίων και νυν γ.γ. του υπουργείου Εθνικής Αμυνας Γ. Ταφύλλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Με έκπληξη διάβασα τη δήλωση του κ. Ταφύλλη. Οφείλω να ξεκαθαρίσω, πως ουδέποτε αμφισβήτησα την εντιμότητα του κυρίου Ταφύλλη ή οποιαδήποτε άλλου προσώπου, αλλά μιλώντας συνολικά για τη δημοτική αρχή, με μια σειρά από παραδείγματα, αναφέρθηκα στην εξάρτησή της από το κυβερνών κόμμα και εξέφρασα την άποψη ότι η γυναίκα του Καίσαρα δεν οφείλει να είναι απλώς τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Να θυμίσω επιπλέον ότι τέτοιες μέρες πριν τέσσερα χρόνια, ανέλαβα τις δικές μου ευθύνες, παραιτούμενος του βουλευτικού αξιώματος και εν συνεχεία μη αποδεχόμενος θέση διευθυντού του ΕΣΥ όπως είχα δικαίωμα, διότι θεωρούσα χαριστική τη διάταξη του νόμου. Κάθε πολίτης είχε και έχει τη δική του πορεία. Εγώ νοιώθω περήφανος για τη δική μου, όχι βέβαια γιατί δεν έκανα λάθη, αλλά γιατί πάντα προσπαθούσα και προσπαθώ να βάζω το συλλογικό πάνω από το ατομικό, σεβόμενος πάντα την αντίθετη άποψη, χωρίς να τη δαιμονοποιώ, ποντάροντας στο ότι αυτό πουλάει”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ