ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Ο Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Επίσκεψη στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Βασίλειο Παπαγεωργίου πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής ΑΝ.ΕΛ. ν. Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης, μετά από την κατάθεση της ερώτησης του βουλευτή για την αναβάθμιση του 1ου Πυροσβεστικού Σώματος Λάρισας, λαμβάνοντας πάντα υπόψη ότι η Π.Υ. Λάρισας αποτελεί επιχειρησιακά νευραλγική υπηρεσία του Πυροσβεστικού  Σώματος και  καλύπτει ένα τεράστιο κομμάτι της Κεντρικής Ελλάδος.

Ο Αρχηγός του Π.Σ. δεσμεύτηκε για την ενίσχυση της πυρόσβεσης αλλά και για την αναβάθμιση του Π.Σ. Λάρισας στο άμεσο μέλλον, εφόσον το επιτρέψουν οι οικονομικές συνθήκες.

Ο κ. Παπαγεωργίου απηύθυνε και έκκληση μέσω του βουλευτή και τομεάρχη αγροτικής ανάπτυξης των ΑΝ.ΕΛ. στην Λάρισα Βασίλη Κόκκαλη προς τους αγρότες της περιοχής να είναι προσεκτικοί με τις καύσεις καλαμιών εν όψει καλοκαιριού, και να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας και τις εντολές της Π.Υ. Λάρισας.

Ο κ. Κόκκαλης εξήρε το έργο και την προσφορά του Πυροσβεστικού Σώματος στην δύσκολη καλοκαιρινή περίοδο, κάνοντας λόγο για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο και διαβεβαίωσε ότι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα γίνονται προσπάθειες για τον εκσυγχρονισμό του Π.Σ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ