Σε επιδοτούμενο πρόγραμμα συμμετέχει ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας ενημερώνει τα μέλη του ότι συμμετέχει στο πρόγραμμα «Σύνταξη κλαδικών σχεδίων διαρθρωτικής προσαρμογής εργαζομένων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που απασχολούν 1 – 49 άτομα, εντός της οικονομικής κρίσης» που έχει προκηρύξει η Επαγγελματική Κατάρτιση Α.Ε. (ΕΚΑΕ). Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αφορά την ενίσχυση όλων των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων μελών του Εμπορικού Συλλόγου και δίνει τη δυνατότητα για το σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένης παρέμβασης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του κλάδου μέσω της εκπόνησης και εφαρμογής «Κλαδικών σχεδίων διαρθρωτικής προσαρμογής». Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας μπορούν να αποκομίσουν:

* Επιδοτούμενη κατάρτιση

5 € ανά ανθρωποώρα κατάρτισης

για τους ίδιους τους επιχειρηματίες/αυτοαπασχολούμενους και για το προσωπικό τους σε θέματα που σχετίζονται άμεσα με τη δραστηριότητα των επιχειρήσεων.

* Δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες

σε θέματα αναδιοργάνωσης, τεχνολογική αναβάθμισης, διαφοροποίησης προϊόντων και υπηρεσιών, προβολής και προώθησης κλπ, εφόσον ο σύμβουλος που θα εκπονήσει το κλαδικό σχέδιο για λογαριασμό του Συλλόγου, κρίνει ότι αυτές είναι αναγκαίες για την επιχείρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, προϋποθέσεις αλλά και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να απευθύνονται στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και στην κ. Εύη Βαλιώτη – τηλ. 2410 532330.

Χρονική περίοδος εκδήλωσης ενδιαφέροντος ορίζεται το διάστημα μέχρι την 1/4/2011. Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ