ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ

Πόσα πράγματα πραγματικά χρειάζεστε για να ζείτε άνετα; Ποια είναι τα αντικείμενα που χωρίς αυτά θα μειωνόταν η ποιότητα της ζωής σας;

Μικροσκοπικά σπίτια όπως το Ecocapsule με ανεμογεννήτρια, των οποίων ο βιοτικός χώρος είναι μόλις 8 τετραγωνικά μέτρα, σας προκαλούν να σκεφτείτε το παραπάνω ερώτημα και να ελαχιστοποιήσετε τις ανάγκες στη ζωή σας.

Μια ομάδα σχεδιαστών από τη Σλοβακία έχτισαν το Ecocapsule, που είναι το τέλειο μικρό πολυτελές σπίτι για ταξίδια, περιπέτειες, έρευνα ή απλά ένας τρόπος ζωής.

065Έχει ένα γραφείο, χώρο για να κάθεται κανείς, ένα κρεβάτι στο κύριο χώρο του καθιστικού, μια μικρή κουζίνα, λίγα παράθυρα, μπάνιο με ντους, και ακόμη και ένα μικρό χώρο αποθήκευσης.

Η κάψουλα φροντίζει για τη δική της ενέργεια. Η μικρή κεραία είναι μια ανεμογεννήτρια, η κορυφή της κάψουλας καλύπτεται με ηλιακούς συλλέκτες, ενώ η κάψουλα συλλέγει βροχή για φρέσκο νερό.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της Ecocapsule είναι ότι είναι ρυμουλκούμενη και μπορεί να πάει οπουδήποτε.

Υπάρχει ένα αυξανόμενο κίνημα γύρω από τα μικροσκοπικά σπίτια

066Υπάρχουν μικροσκοπικά σπίτια που έχουν σχεδιαστεί για ταξίδια, περιβαλλοντική βιωσιμότητα, ανακούφιση από καταστροφές, αστική διαβίωση, ησυχαστήρια καλλιτεχνών.

Έτσι σκεφτείτε το πορτοφόλι σας, σκεφτείτε το χώρο που διαθέτετε, τα πράγματα που χρειάζεστε, το περιβάλλον, την οικονομία, τα ταξίδια, την ανεξαρτησία.

Πόσα πραγματικά χρειάζεστε για να ζείτε καλά;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ