ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ «ΜΠΑΜ» ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΜΕ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ!!

Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα σας ενημερώναμε εδώ και ένα μήνα από τη σελίδα (δείτε σχετικό σχόλιο στις 10/7) και να που ήρθε η ώρα και για τα αποκαλυπτήρια! Το μεταγραφικό «μπαμ» στην κατηγορία έκανε η Ολύμπια Λάρισας εντάσσοντας στο δυναμικό της τη δυναμική  πάουερ  φόργουορντ  Ευτυχία Δεληγιάννη, που πέρυσι αγωνίστηκε στην Α1 με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου.

Την ίδια ώρα και μετά το «διαζύγιο» με τον προπονητή Θοδωρή Λιάκο  την ομάδα «τρέχει», έστω και ως… υπηρεσιακή,  ένα σπουδαίο κεφάλαιο του συλλόγου αλλά και του Λαρισινού μπάσκετ η Αφροδίτη Αραπατσάνη, που ήταν άλλωστε και η εμπνεύστρια του γυναικείου τμήματος!

Υπό τις οδηγίες της Αραπατσάνη  ξεκινά την Τρίτη 18 Αυγούστου  στο κλειστό της Νεάπολης και η προετοιμασία των «πορτοκαλί», με το βασικό κορμό να ανανεώνει τη συνεργασία του με το σύλλογο, ενώ από την ομάδα αποχώρησαν οι Σπυροπούλου, Καψοκόλη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες εξετάζεται η προσθήκη 2-3 ακόμη παικτριών στα γκαρντ, ενώ μένει να δούμε αν ο πρόεδρος της Ολύμπιας κάνει το κόλπο γκρόσο και στον πάγκο, μετατρέποντας το… φλερτ με την Αφροδίτη Αραπατσάνη  σε επίσημη  δέσμευση!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ