Χρ. Ζώης κατά Γ. Ραγκούση

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών και Δημοσίας Διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λάρισας, κ. Χρήστος Ζώης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο Υπουργός Εσωτερικών σε ακόμη ένα μακροσκελή μονόλογό του σε ιδιωτικό κανάλι εμφανίσθηκε ως ο Μέγας Αρχιτέκτων του Κράτους!

Την ίδια ώρα που οι πολίτες συνωστίζονται στις υπηρεσίες των  “Καλλικρατικών” Δήμων, την ίδια ώρα που σε πλήρη οργανωτική σύγχυση, δυσκολεύονται να εκδώσουν ακόμη και τα πιο απλά πιστοποιητικά, ο κος Ραγκούσης θυμήθηκε ότι  είναι και Υπουργός για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Έτσι, λοιπόν, ανασύρει μια  “ηλεκτρονική’, αυτή τη φορά,  “αφήγηση”,  και με το  προς κατάθεση νομοσχέδιο  περιγράφει  μια ιδεατή εικόνα δημοσίων υπηρεσιών, στις οποίες όλα θα λειτουργούν ηλεκτρονικά και όλα θα γίνονται  με μαγικό και αυτόματο τρόπο!!!

Ενώ, λοιπόν, οι περισσότεροι   Δήμοι  της Χώρας   βρίσκονται σε όλο και μεγαλύτερο οικονομικό αδιέξοδο, ο κ. Ραγκούσης,  αδιαφορώντας προκλητικά  για την  καθολική παράλυση   των   δημοσίων υπηρεσιών, εμπαίζει τη Δημόσια Διοίκηση και τους πολίτες.

Οι  πομπώδεις εξαγγελίες του  σχετικά με  τη δήθεν “εξοικονόμηση  4 δις ευρώ που θα επιφέρει το νέο πλαίσιο”, την “έκδοση ηλεκτρονικών πράξεων” και  τη  “μετάβαση του ελληνικού κράτους από το χαρτοβασίλειο στη μετά ΚΕΠ εποχή” είναι προφανές ότι  συγκαταλέγονται στο  απεγνωσμένο επικοινωνιακό παραλήρημα μιας καταρρέουσας κυβέρνησης.

Τι μπορεί να υποθέσει κανείς για τη σημερινή εμφάνισή του;

Πρόκειται για άγνοια της πραγματικότητας ή για αυταπάτη;»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ