ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΙΑΤΡΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Φύλλο και φτερό έκαναν κυριολεκτικά το ιατροκοινωνικό κέντρο του Τυρνάβου άγνωστοι δράστες οι οποίοι μπήκαν μέσα στο χώρο του κέντρου που βρίσκεται στον οικισμό των Ρομά και μέσα σε λίγη ώρα δεν άφησαν τίποτα όρθιο.

Οι δράστες έκλεψαν ψυγείο, κλιματιστικό, ανοξείδωτο νεροχύτη, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές που υπήρχαν στο χώρο, ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι αφαίρεσαν μαζί με την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού τη σιδερένια περίφραξη ασφαλείας και την επίσης σιδερένια πόρτα.

Η ενέργεια αυτή των δραστών προκάλεσε οργή αφού από το χώρο αφαιρέθηκε οτιδήποτε μπορεί να πουληθεί ως μέταλλο αλλά και όλες οι συσκευές.

Σήμερα στο ιατροικοινωνικό κέντρο βρέθηκε η σήμανση για να βρει δακτυλικά αποτυπώματα, ώστε να φτάσει στον εντοπισμό των δραστών.

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύμβαση επιχορήγησης προς την δημοτική επιχείρηση του Δήμου Τυρνάβου (ΚΕΔΗΤ) για τη συνέχιση της λειτουργίας του Ιατροκοινωνικού Κέντρου για ΡΟΜΑ στην περιοχή Κριτήρι Τυρνάβου, υπογράφηκε τον Σεπτέμβριο από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό.

Βάσει της σύμβασης η ΚΕΔΗΤ επιχορηγήθηκε με το ποσό των 64.062,34 ευρώ από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, γεγονός που επέτρεψε να συνεχιστούν οι δράσεις του Ιατροκοινωνικού Κέντρου στον οικισμό των ΡΟΜΑ, αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιοι δεν ήθελαν και δεν θέλουν τη λειτουργία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ