ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΣΦΗΚΑΣ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Ηράκλειο από τον χαμό του 47χρονου οποίος εξέπνευσε μετά από τσίμπημα σφήκας.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο άτυχος άντρας, ηλεκτρολόγος μηχανικός στο επάγγελμα, ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και δέχτηκε το μοιραίο τσίμπημα ενώ τρυγούσε σε αμπέλι στις Μαλάδες.

Ο 47χρονος, μόλις αντιλήφθηκε το τσίμπημα, κατέφυγε σε φαρμακείο και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου σε κρίσιμη κατάσταση.

Δυστυχώς, η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί σε τέτοιο βαθμό, που οι γιατροί, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ