ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΩΝ ΕΦΤΑ ΜΗΝΩΝ

Επίσκεψη στο νομό Καβάλας πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Λαρισαίος πολιτικός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο καθώς και φορείς του νομού.

Ο κ. Κέλλας επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Κώστα Ευθυμιάδη και συναντήθηκε με τον διοικητή του Νοσοκομείου Χρήστο Κουπατσιάρη, την υποδιοικήτρια Στέλλα Παπαδοπούλου, καθώς και μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού. Είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, ειδικά στο επίπεδο του προσωπικού και της χρηματοδότησης, η οποία υστερεί σημαντικά συγκριτικά με την προηγούμενη περίοδο διακυβέρνησης. Στη συνέχεια, αφού συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, μιας περιόδου αποτέλεσμα της άφρονος απόφασης του Πρωθυπουργού, με την οποία θέλει να αποδράσει από την εξουσία, βρεθήκαμε σήμερα με τον συνάδερφο βουλευτή Βασίλη Κικίλια στην Καβάλα, έχοντας την ευκαιρία να δούμε και να ακούσουμε τα προβλήματα της περιοχής, όπως μας τα εξέθεσαν οι εκπρόσωποι των φορέων.

Δυστυχώς και στην Καβάλα το σύστημα Υγείας είναι σε άσχημη κατάσταση. Η κυβέρνηση Τσίπρα σε εφτά μόλις μήνες κατάφερε να υποβαθμίσει κάθε υποδομή που είχε δημιουργηθεί με μεγάλες δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα οι Έλληνες θυμούνται τις υποσχέσεις του Πρωθυπουργού που εγκαταλείπει και  τις συγκρίνουν με τον εφιάλτη που έζησαν τους τελευταίους μήνες. Στις 20 Σεπτεμβρίου οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να καταλογίσουν τη ζημιά στους υπευθύνους και να δώσουν ισχυρή εντολή ανασυγκρότησης της πατρίδας μας στην ευρωπαϊκή δύναμη που πηγαίνει την Ελλάδα μπροστά: τη Νέα Δημοκρατία.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ