Image Not Found

ΟΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Οι έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, λόγω της τοποθέτησης στη 2η και εκλόγιμη θέση του αγροτοσυνδικαλιστή και κομματικού στελέχους Νίκου Παπαδόπουλου αντί του Γιάννη Καριπίδη από την Ελασσόνα,

TAFEKHS

οι οποίες εκφράστηκαν τόσο  από τον ίδιο τον κ. Καριπίδη που αρνήθηκε να είναι υποψήφιος όσο και από την οργάνωση της Ελασσόνας που αρνήθηκε να δώσει όνομα αντικαταστάτη του κ. Καριπίδη, αλλά και από άλλα στελέχη ακόμη και από υποψήφιους ανάγκασαν την κεντρική επιτροπή ψηφοδελτίων σε αναδίπλωση αφού έστειλε διορθωμένη νέα λίστα στην οποία τοποθετείται πρώτος ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, ακολουθεί η κ. Βαγενά ενώ στην τρίτη θέση πηγαίνει ο κ. Παπαδόπουλος και 4ος ο κ. Στέλιος Παπράς από τον Τύρναβο.

PANTELIDIS

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε περίπτωση που ο κ. Τσίπρας επιλέξει την έδρα της Λάρισας τότε θα εκλεγεί μόνο η κ. Βαγενά και θα μείνει εκτός Βουλής ο κ. Παπαδόπουλος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα