ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ “tirnavos.com”

Με προσφορά της εταιρείας tirnavos.com του κ. Θανάση Μητσόγλου θα αποκτήσουν επιτέλους και οι κάτοικοι του Τυρνάβου αλλά και οι επισκέπτες δωρεάν πρόσβαση σε υπηρεσίες  internet μέσω σταθμού wi-fi που θα εγκαταστήσει η επιχείρηση στο κέντρο της πόλης.

Η προσφορά έγινε δεκτή από το δημοτικό συμβούλιο του Τυρνάβου με ομόφωνη απόφαση στην τελευταία συνεδρίαση του οργάνου, ενώ η εταιρεία στην επιστολή της με την οποία έκανε γνωστή τη διάθεσή της για την προσφορά του σταθμού wi-fi  με όλο τον απαραίτητο υποστηρικτικό εξοπλισμό αλλά και τη συντήρησή του αναφέρει τα εξής:

“Ως σύγχρονοι πολίτες και ως άνθρωποι του χώρου της πληροφορικής, πιστεύουμε πως είναι χρήσιμο οι πολίτες να έχουν εύκολα και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, όταν βρίσκονται σε κοινόχρηστους χώρους. Δεδομένης την έλλειψη αυτής της παροχής στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, κατ’ εξοχήν χώρου συνάθροισης συμπολιτών αλλά και επισκεπτών της πόλης μας, πιστεύουμε πως είναι απαραίτητη η ύπαρξη ενός σταθμού δωρεάν πρόσβασης στο διαδίκτυο (WiFiHotSpot).

Γνωρίζοντας τις υποδομές του Δήμου σε ITεξοπλισμό, καθώς και τα προβλήματα εξασφάλισης πόρων για την εύρυθμη λειτουργία του, αποφασίζαμε να προτείνουμε τα εξής:

Δωρεάν παροχή του εξοπλισμού που απαιτείτε για να στηθεί το HotSpot (Router, AccessPoint, Switch, UPS).

Δωρεάν παραμετροποίηση του παραπάνω εξοπλισμού ώστε να πληρούνται βασικοί κανόνες ορθής χρήσης του διαδικτύου από τους χρήστες του (Σωστός διαμοιρασμός ταχύτητας μεταξύ των χρηστών, Απαγόρευση πρόσβασης σε ακατάλληλο περιεχόμενο, κλπ).

Δωρεάν υποστήριξη για την εύρυθμη λειτουργία του.

Παρακαλούμε να γίνει δεκτή η προσφορά μας ώστε να προσφέρουμε όλοι μαζί σύγχρονες και ασφαλείς υπηρεσίες στους συμπολίτες και στην πόλη μας.

Με εκτίμηση

Θανάσης Μητσόγλου”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ