Β. ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ: ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ!

Πολιτική εκδήλωση με θέμα «Οι αλλαγές που θέλουμε» και κεντρικό ομιλητή το γραμματέα της Κ.Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλη Κεγκέρογλου ο οποίος αναφέρθηκε στην πραγματική οικονομία και το βιώσιμο κοινωνικό κράτος πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτο περιθώριο της εκδήλωσης ο Β. Κεγκέρογλου μιλώντας στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στην ανάγκη υλοποίησης μεταρρυθμιστικών αλλαγών που θα οδηγήσουν στην ανάκαμψη και την έξοδο από την κρίση, ωστόσο επεσήμανε πως «τεράστιο εμπόδιο παραμένει η υπερφορολόγηση, την ώρα που η συναίνεση αφορά την ίδια την κοινωνία και όχι μόνο τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου».

«Βαυκαλιζόμαστε εξασφαλίζοντας τη δημόσια περιουσία φορολογώντας τους πολίτες» ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτησή του στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων, αφού όπως είπε «από τις 110 πραγματοποιήθηκαν μόλις 9 αποκρατικοποιήσεις στο πλαίσιο ενός αχρείαστου 3ου μνημονίου που είναι όμως πραγματικότητα».

«Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε πως με τη διαχειριστική λογική δεν θα μείνει τίποτα όρθιο», κατέληξε ο κ. Κεγκέρογλου, ενώ στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και η ομιλία του καθηγητή Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου Γιάννη Τσαμουργκέλη ο οποίος αναφερόμενος στις μεταρρυθμίσεις στην οικονομία και το τραπεζικό σύστημα υπογράμμισε πως «οι οικονομικές πολιτικές κρίνονται όταν καταφέρνουν να κάνουν βραχύβια την ύφεση, ως εκ τούτου το ότι ακολουθήσαμε λάθος πολιτική είναι αυταπόδεικτο».

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτην εκδήλωση τοποθετήθηκαν ακόμη ο πολιτικός αναλυτής Δημήτρης Κατσαντώνης και ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Θωμάς Ψύρρας με εισηγήσεις για τις απαραίτητες αλλαγές στο πολιτικό σύστημα και το δρόμο για μια νέα σοσιαλδημοκρατία στη χώρα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ