ΟΞΥΜΩΡΟ…

Παράσταση στον Τύρναβο δίνει σήμερα η γνωστή ηθοποιός και βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Βαγενά, η οποία ανακοίνωσε ότι τα έσοδα της παράστασης θα δοθούν για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου δήμου Τυρνάβου.

Αυτή της η ενέργεια όμως ενόχλησε πολλούς κατοίκους της περιοχής, προερχόμενους κυρίως από την Αριστερά, που σχολίασαν:

«Πώς είναι δυνατόν η κ. Βαγενά από τη μία να θέλει να ενισχύσει το κοινωνικό παντοπωλείο που είναι απόρροια των μνημονιακών πολιτικών και από την άλλη η ίδια ως βουλευτής να ψηφίζει μνημόνιο (και με τη φυσική της παρουσία όπως επαίρεται) που επιτείνει τη φτώχεια και διαλύει την κοινωνία;»

Πράγματι οξύμωρο και φυσικά κάθε απάντηση δεκτή.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ