ΜΕ ΤΟ «ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ» ΤΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΑΠΑΝΤΑ Η ΕΠΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΣΑΠ!

Εμμένει στην απόφασή του ο ΠΣΑΠ για κινητοποιήσεις αρχής γενομένης με την αποχή των ποδοσφαιριστών του από τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (15-17/12) αλλά και από τους αγώνες των πρωταθλημάτων της SL και της FL που θα ακολουθήσουν,

προκειμένου να λυθεί το θέμα με το εγγυητικό ταμείο των ποδοσφαιριστών που κατά τα άλλα είχε… συμφωνηθεί, την ώρα που ο υφυπουργός Αθλητισμού συμπαραστέκεται στο δίκαιο του αιτήματος και ο «πολύς» Γκιρτζίκης απειλεί με κυρώσεις!!

Σε μια ανεκδιήγητη ανακοίνωση και αντί να συμβάλλουν πιέζοντας προς πάσα κατεύθυνση αλλά και υλοποιώντας τα συμφωνηθέντα οι κύριοι της Ομοσπονδίας ξεκαθαρίζουν πως οι αναμετρήσεις θα γίνουν κανονικά και όποια ομάδα δεν «κατέβει» θα υποστεί κυρώσεις!

Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το «ιερό» δικαίωμα στην απεργία, αφού οι κυρώσεις περιλαμβάνουν μηδενισμό και κατακύρωση του αγώνα με σκορ 0-3 στα «χαρτιά», αφαίρεση 3 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και 3 από το επόμενο και πρόστιμο από 10.000-50.000 ευρώ.

Προφανώς και με τέτοιες εξοντωτικές ποινές θα το σκεφτούν οι ΠΑΕ που ούτως ή άλλως εμπλέκονται στην υπόθεση, θα πιέσουν τους ποδοσφαιριστές τους και πάει λέγοντας.

Να δεις πως το’ λεγε η μάνα μου «έτσι είναι, ο χορτάτος το νηστικό δεν τον καταλαβαίνει», που θέλουν και εγγυητικό ταμείο, ας φάνε παντεσπάνι!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ