ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΔΡΑ ΣΕ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΥΡΙΟ (ΦΩΤΟ)
Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισε το Μακρυχώρι και το Συκούριο στις εκδηλώσεις για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου που έγιναν παρουσία του δημάρχου Τεμπών Κ. Κολλάτου ο οποίος και άναψε τα δέντρα.
Από νωρίς το απόγευμα οι μελωδίες των παιδιών της μουσικής σχολής αλλά και της φιλαρμονικής του Δήμου γέμισαν τις πλατείες των δύο χωριών στέλνοντας μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας.
Ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους τους δημότες να έχουνε καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα με υγεία και προσωπική ευτυχία στον καθένα προσωπικά .
Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στον Πυργετό στις 07:00 μ.μ. και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στους Γόννους επίσης στις 07:00 μ.μ..
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.