ΑΛ. ΝΤΕΛΗ: ΟΤΑΝ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ!

Μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα, όμορφοι πίνακες, παλαιωμένα μπουκάλια μα και κατασκευές με ξύλο, όλα φτιαγμένα με μεράκι και υπομονή από τα χέρια της Αλεξίας Ντελή που μοιράστηκε τις δημιουργίες της με τους Λαρισαίους σε μια έκθεση που εγκαινιάσθηκε την Πέμπτη στο καφενείο «Τα Κανάρια».

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΞεκίνησε πριν 3 χρόνια ασχολούμενη με την τεχνική του ντεκουπάζ, «μάλλον συμπτωματικά και περισσότερο από περιέργεια, μια περιέργεια όμως που έγινε λατρεία και από τότε δεν με άφησε και δεν την άφησα ποτέ», θα μας πει γελώντας η κ. Ντελή.

Μας ξεναγεί και τα μάτια της περνούν απ’ όλες τις δημιουργίες την ώρα που επισκέπτες της έκθεσης μας… διακόπτουν «βομβαρδίζοντάς την με ερωτήσεις!

«Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με ενθάρρυναν φίλοι και δικοί μου άνθρωποι όταν πρωτοαντίκρισαν τα έργα μου, έτσι για αρχή… μεταμόρφωσα το σπίτι μου και στη συνέχεια άλλαξα και τα δικά τους!», περιγράφει χαμογελαστή την ώρα που μοιράζεται μαζί μας «μυστικά» για την παλαίωση επίπλων.

Πρόκειται για τη 2η ατομική σου έκθεση, τι άλλο μας ετοιμάζεις, έρχεται η ερώτηση.

«Δουλεύω πάνω σε κάποιες νέες τεχνικές και να’ μαστε καλά κάτι θα παρουσιάσω γύρω στο Πάσχα», θα μας πει πριν μας αποχαιρετίσει ευγενικά για να μοιραστεί με φίλους και γνωστούς εμπειρίες, τεχνικές και αγάπη γι’ αυτό που κάνει!

Η έκθεση της Αλεξίας Ντελή θα φιλοξενηθεί στα «Κανάρια» μέχρι την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ