ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΤΑΝΙΑ ΧΑΛΙΒΕΡΑ!

Νέο χώρο στην… τροπαιοθήκη της θα πρέπει να κάνει η σπουδαία αθλήτρια με καταγωγή από το Δαμάσι Τάνια Χαλιβέρα, καθώς την Κυριακή στέφθηκε και κυπελλούχος Ελλάδας με τον Ολυμπιακό σε ένα συγκλονιστικό τελικό απέναντι στον ΠΑΟ, με τις ερυθρόλευκες να επικρατούν με σκορ 63-60!

xalib3 xalib2Σε ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση του γυναικείου μπάσκετ η πολύπειρη Τάνια μίλησε στο τέλος και με τον ΠΑΟ μπροστά και τη μπάλα να «καίει» έδωσε τις λύσεις με 10 πόντους και εξαιρετικά ποσοστά ( 2/2 βολές, 1/3 δίποντα και 2/4 τρίποντα), πανηγυρίζοντας σαν μικρό παιδί την κατάκτηση του τροπαίου.

«Η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Το θέλαμε πάρα πολύ και το καταφέραμε. Δεν είχαμε καλή αγωνιστική εικόνα στο α’ ημίχρονο, αλλά στον β’ δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό και πως μπορούμε να παίξουμε.  Είμαστε όλες πολύ χαρούμενες. Πλέον κοιτάμε τον επόμενο μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα», δήλωσε αμέσως μετά στην επίσημη σελίδα της ΕΟΚ η Τάνια που πάει φουλ για νταμπλ κάνοντας περήφανους και τους συντοπίτες της!

Θερμά συγχαρητήρια και από τη σελίδα…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ