ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ Η ΜΙΣΗ ΛΑΡΙΣΑ, Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε γύρω στις 2 το μεσημέρι σήμερα σε μεγάλο τμήμα του δικτύου που ηλεκτροδοτείται από τον υποσταθμό 3 της Λάρισας. Η διακοπή οφείλεται σε βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε στον υποσταθμό πιθανά από κάποιο ζώο που μπλέχτηκε στα καλώδια, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των τεχνικών της ΔΕΗ.

Εξαιτίας της βλάβης χωρίς ρεύμα έμεινε σχεδόν η μισή Λάρισα, ο Αμπελώνας και ο Τύρναβος, αλλά και χωριά στους δήμους Λάρισας, Τυρνάβου και Ελασσόνας.

Οι τεχνικοί δίνουν αγώνα για την αποκατάσταση της βλάβης και η ηλεκτροδότηση άρχισε να αποκαθίσταται τμηματικά. Οι τεχνικοί εκτιμούν ότι το αργότερο μέχρι τις 15.30 θα έχει αποκατασταθεί πλήρως η ηλεκτροδότηση.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ

▌ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ