ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ Η ΠΑΕ ΑΕΛ!

Προφανώς η θερινή ραστώνη χτύπησε για τα καλά τους υπεύθυνους της ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλιώς δεν εξηγείται πως μέσα σε μια μέρα υπέπεσαν και σε νέα «γκέλα» μετά τις λάθος αναφορές σε ονόματα ποδοσφαιριστών του Τυρνάβου!

Ο λόγος αυτή τη φορά για την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για την απόκτηση του Αντρέα Αβραάμ, αφού σύμφωνα με τον συντάκτη της “Ο Αντρέας Αβραάμ μέχρι και χθες ήταν βασικό στέλεχος της Πρωταθλήτριας Κύπρου Ανόρθωσης Αμμοχώστου, με την οποία έχει περισσότερα από 200 παιχνίδια στην Α’ Εθνική κατηγορία της Κύπρου”, με τη μόνη διαφορά πως φέτος πρωταθλήτρια Κύπρου αναδείχτηκε η ομάδα του ΑΠΟΕΛ!

Αν μη τι άλλο ορισμένοι δεν είναι σε… φόρμα στην ΠΑΕ, όσο για την ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση για τα επόμενα 3 χρόνια του διεθνούς Κυπρίου ποδοσφαιριστή Αντρέα Αβραάμ. Ο Αντρέας Αβραάμ είναι 29 ετών με ημερομηνία γέννησης 6/6/1987, είναι 27 φορές διεθνής, έχει πετύχει 5 γκολ και αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία τόσο στη θέση του αριστερού περιφερειακού κυνηγού όσο και στη θέση του αριστερού μπακ. Ο Αντρέας Αβραάμ μέχρι και χθες ήταν βασικό στέλεχος της Πρωταθλήτριας Κύπρου Ανόρθωσης Αμμοχώστου, με την οποία έχει περισσότερα από 200 παιχνίδια στην Α’ Εθνική κατηγορία της Κύπρου. Ο Αντρέας Αβραάμ υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών με την ΠΑΕ ΑΕΛ και βρίσκεται στη Λάρισα όπου θα προπονηθεί το απόγευμα υπό τις οδηγίες του κ. Άγγελου Αναστασιάδη. “

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ