S.O.S.: ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΤΣΑ, ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ

Χωρίς υγειονομική κάλυψη είναι τα παράλια του δήμου Αγιάς παρά το γεγονός ότι έχουμε μπει στην καρδιά της τουριστικής περιόδου και χιλιάδες είναι οι επισκέπτες της περιοχής ενώ υπάρχουν και εκατοντάδες παιδιά στις κατασκηνώσεις που λειτουργούν στα όρια του δήμου.

Σήμερα το πρωί σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στη σελίδα paidis.com άτομα που χρειάστηκε να επισκεφθούν το ιατρείο στη Σωτηρίτσα βρήκαν την πόρτα κλειστή και μία ανακοίνωση που τους καλούσε να επισκεφθούν το Κέντρο Υγείας στην Αγιά.

Ευτυχώς που τα περιστατικά δεν ήταν σοβαρά σημειώνουν χαρακτηριστικά οι καταγγέλλοντες αναγνώστες.

Και ενώ το ιατρείο στη Σωτηρίτσα είναι κλειστό, ιδιαίτερα σοβαρό είναι το πρόβλημα στο ιατρείο του Στομίου, αφού με παρέμβαση της 5ης ΥΠΕ έγινε ένα πραγματικό μπάχαλο με τις εφημερίες αφού γιατροί καλούνται να εργαστούν στο ιατρείο των Μεσαγγάλων για να εξυπηρετήσουν και παραθεριστές του Πλαταμώνα και των Νέων Πόρων, αφήνοντας χωρίς εφημερίες το ιατρείο του Στομίου το οποίο καλύπτει μια τεράστια έκταση με πάνω από 2.000 παραθεριστές και αυτή την περίοδο περίπου 800 παιδάκια στις κατασκηνώσεις.

Το πρόβλημα είναι τεράστιο, οι παραθεριστές χτυπούν το καμπανάκι του κινδύνου και ζητούν την άμεση λειτουργία των δύο ιατρείων χωρίς προβλήματα και περικοπές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ