ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΝΤΕΡΣΟΝ-ΜΑΡΤΙΝΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΟΙ»

Στην τελική ευθεία μπαίνουν πια τα μεταγραφικά για την ΑΕΛ, καθώς μετά την επιστροφή από το Ελατοχώρι και την έναρξη των φιλικών την ερχόμενη εβδομάδα, ολοκληρώνεται και ο σχεδιασμός με τις κατάλληλες προσθήκες, ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται σε επαφές προκειμένου να προχωρήσει στην ένταξη του Βραζιλιάνου αριστερού εξτρέμ Βάντερσον του Απόλλωνα Σμύρνης στο δυναμικό της, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξετάζεται και η περίπτωση του Ν. Μαρτίνες, με τους «βυσσινί» πάντως να επιμένουν στην αποδέσμευση του παίκτη και όχι σε δανεισμό του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ε.Π.

Μη χάνετε καμία σημαντική είδηση του Paidis.com
Προσθέστε το στις Αγαπημένες Πηγές της Google, ώστε να βλέπετε συχνότερα τις ειδήσεις μας στο Google Discover.
Προσθήκη του Paidis.com
Στη σελίδα που θα ανοίξει, πατήστε δίπλα στο Paidis.com για να ολοκληρώσετε την προσθήκη.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

▌ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΗΜΕΡΑ