Image Not Found

Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Δεν αστειεύεται ο ήλιος στον κάμπο καλοκαιριάτικα και απουσία κλειστού χώρου στάθμευσης έκανε το κουμάντο του ο Λαρισαίος. Προστατευτικό κάλυμμα στη μηχανή η λύση για το λιοπύρι, την έβγαλε όπως-όπως καλοκαιριάτικα ο άνθρωπος, την «έφαγε» όσο να πεις την κουκούλα ο ήλιος, μα έκανε δουλειά.

Έλα που ο ανεγκέφαλος είχε διαφορετική άποψη, «αρωγός» στις…  ηλιαχτίδες ξεχαρμάνιασε μάλλον με ξυράφι, και ιδού το αποτέλεσμα της απύθμενης βλακείας!

Στη γειτονιά πάντως, με τα περιστατικά και των χαρακωμένων αυτοκινήτων να πληθαίνουν, τον περιμένουν με… ανοιχτές αγκάλες.

Ε.Π.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν: Αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά, ή στο τέλος του άρθρου, και να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα