Image Not Found

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ

Παραλίγο σύρραξη με απρόβλεπτες συνέπειες όταν εφοριακοί πήγαν για έλεγχο σε γνωστή καφετέρια. Το μικτό κλιμάκιο, επέλεξε να κάνει φορολογικό έλεγχο σε μεγάλη καφετέρια στην κεντρική πλατεία του Ρεθύμνου.

Ελέγχοντας την ταμειακή διαπίστωσαν ότι εκείνη την ώρα το κατάστημα δεν είχε κόψει 8 αποδείξεις σε ισάριθμα τραπέζια. Μόλις ξεκίνησε η διαδικασία προστίμου – και προφανώς του 48ωρου «λουκέτου» στο μαγαζί – ο ιδιοκτήτης εξεμάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες άρχισε να απειλεί τους εφοριακούς ουρλάζοντας: «Θα σας σφάξω, φύγετε από εδώ». Προς στιγμήν απειλήθηκε σύρραξη με απρόβλεπτες συνέπειες. Ευτυχώς, το κλιμάκιο ελέγχου ήταν μικτό, ήταν παρών δηλαδή και άτομο από την Οικονομική Αστυνομία ο οποίος και «συνέτισε» τον έξαλλο ιδιοκτήτη, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Μετά την έκρηξη που είχε κινδυνεύει με «λουκέτο» μέχρι και 1 μήνα καθώς κατηγορείται με την διάταξη για παρεμπόδιση φορολογικού ελέγχου.

iefimerida.gr

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το https://paidis.com/ και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.

Τα πιο δημοφιλή Σήμερα

Τελευταία Νέα