ΡΕΖΙΛΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ…

Τί και αν οι υπεύθυνοι του δήμου Τυρνάβου γνώριζαν ότι από την Παρασκευή μέχρι και σήμερα θα βρίσκονται στην περιοχή του Τυρνάβου δεκάδες ιδιοκτήτες αλόγων από όλη την Ελλάδα για να πάρουν μέρος στον 1η ιππική συνάντηση που διοργάνωσε ο δραστήριος ιππικός όμιλος του Τυρνάβου, αναδεικνύοντας τον Τύρναβο σε έναν σημαντικό τόπο ιππικών συναντήσεων,

xomaterh1δεν φρόντισαν ούτε στο παραμικρό να εξαφανίσουν τις άθλιες ανεξέλεγκτες χωματερές που υπάρχουν κυρίως στην περιοχή της Ροδιάς από όπου και πέρασαν τα άλογα με τους αναβάτες.

Μία άθλια χωματερή στο ανάχωμα και μία ακριβώς στην είσοδο του Αγίου Θωμά στον Αμπελώνα, χώρο που αποτελεί τόπο αναψυχής και για τους κατοίκους της περιοχής, ήταν αρκετές για να κάνουν πολλούς από τους φιλοξενούμενους ιππείς, γνωστούς για την αγάπη τους για το περιβάλλον, να αναφωνήσουν “ντροπή και αίσχος”.

Οτι και να πούμε είναι λίγο. Οι υπεύθυνοι στο δήμο Τυρνάβου αλλά και όλοι αυτοί που δεν συμμορφώνονται και πετούν ανεξέλεγκτα τα πάσης φύσεων απορρίμματα, μας έκαναν πανελληνίως ρεζίλι και μάλιστα σε μια περίοδο που όλοι προσπαθούν να κάνουν τον τόπο τους πόλο έλξης επισκεπτών.

xomaterh2

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ