ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΚΝΤ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με απόλυτη επιτυχία  πραγματοποιήθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες ΤΑΕ-ΚΒΟ-ΝΤΟ που έγιναν το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα με την υποστήριξη της περιφέρειας Θεσσαλίας .

agones-alkazar-5Συμμετείχαν  Αθλητικοί Σύλλογοι από τη Θεσσαλία , τη Στερεά Ελλάδα , την Αττική και την Ήπειρο. Εκατοντάδες παιδιά  από όλη  την Ελλάδα προπονήθηκαν μαζί , αγωνίστηκαν , κέρδισαν εμπειρίες  και έμαθαν νέα πράγματα για το Ολυμπιακό Άθλημα του ΤΑΕ-ΚΒΟ- ΝΤΟ .

Στους αγώνες  παραβρέθηκε εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κύριο Κώστα Αγοραστό ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θανάσης Παιδής  στον οποίο οι διοργανωτές  απένεμαν  τιμητική πλακέτα για την προσφορά του  στον αθλητισμό της Θεσσαλίας .

Απευθυνόμενος στους νεαρούς  αθλητές και στους γονείς ο αντιπεριφερειάρχης κύριος Θανάσης  Παιδής  εξήρε το προπονητικό έργο των προπονητών ενώ τόνισε ότι τα οφέλη από τον αθλητισμό δεν περιορίζονται μόνο στις αθλητικές επιδόσεις άλλα ακολουθούν τα παιδιά για όλη τους  τη ζωή μέσα από τα χαρακτήρα που διαπλάθουν .

Όλοι οι συμμετέχοντες  έμειναν  απόλυτα ικανοποιημένοι από το τουρνουά και έφυγαν με τις καλύτερες  εντυπώσεις από την πόλη της Λάρισας .

agones-alkazar-3

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ