Κατεβάζει ΚΑΙ σημαίες τώρα ο δήμαρχος Τυρνάβου

Η Επιτροπή Αγώνα των κατοίκων του Αμπελώνα υλοποιώντας ομόφωνες αποφάσεις λαϊκής συνέλευσης, κρέμασε πανό στο κέντρο του Αμπελώνα, με το σύνθημα «Φθηνό νερό σε όλο το δήμο – Είναι αγαθό και όχι εμπόρευμα», αλλά και μαύρες σημαίες καταδεικνύοντας τα αισθήματα της τοπικής κοινωνίας, για την πολιτική που εφαρμόζει η δημοτική αρχή στην ύδρευση.

Δυστυχώς όμως όπως καταγγέλλουν τα μέλη της επιτροπής το πρωί σήμερα είδαν υπάλληλο του δήμου να κατεβάζει τις σημαίες θυμίζοντάς τους, όπως αναφέρουν, άλλες εποχές που τραμπούκοι αψηφούσαν το λαϊκό αίσθημα και προέβαιναν σε κάθε είδους ενέργειες που εξόργιζαν την κοινωνία.

«Θέλουμε να καταγγείλουμε την ενέργεια της δημοτικής αρχής και παράλληλα να καυτηριάσουμε τη στάση της αστυνομίας που προστάτευε διακριτικά το συγκεκριμένο υπάλληλο.

Πιστεύουμε ότι τέτοιες ενέργειες, πέραν του τραμπούκικου χαρακτήρα, αποδεικνύουν τον πανικό της δημοτικής αρχής που πλέον κατανοεί τα αδιέξοδα της πολιτικής της. Την καλούμε για μια  ακόμη φορά να αλλάξει την πολιτική της, να επαναφέρει το τιμολόγιο του νερού στις τιμές που ίσχυαν μέχρι το 2010 στον Αμπελώνα», σημειώνουν στην ανακοίνωση, καταγγελία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ