Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Paris: “Ένιωθα «ηλίθια», φορώντας μια μάσκα”

Η 13χρονη εμφανίστηκε στο «Η Ellen DeGeneres Show” που θα μεταδοθεί την Πέμπτη. Σύμφωνα με μερική απομαγνητοφώνηση που κυκλοφόρησε, η Paris δήλωσε ότι όταν ήταν μικρή ένιωθε ότι ήταν “ανόητο” να φοράει μάσκα όταν έβγαινε έξω με το διάσημο πατέρα της…

Ο Jackson, που πέθανε το 2009, είχε δώσει μερικές φορές στα παιδιά του να φορέσουν μάσκες για να τα προστατεύσει από τη φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης και την προσοχή του κοινού που συνόδευε κάθε εμφάνισή τους.

«Αλλά εγώ μόνο όταν μεγάλωσα συνειδητοποίησα πως το μόνο που προσπαθούσε να κάνει ήταν να μας προστατεύσει αν και μας το είχε εξηγήσει πολλές φορές.”

Η Paris, ένα από τα τρία παιδιά του Τζάκσον που τώρα βρίσκεται στη φροντίδα της γιαγιάς της Katherine, σταδιακά φεύγει από τη σκιά του πατέρα της, και θα εμφανιστεί σε μια ταινία που ονομάζεται “Lundon’s Bridge and the Three Keys” και που βασίζεται σε ένα μυθιστόρημα φαντασίας για νέους ενήλικες.

Η  Paris επίσης είπε ότι απολαμβάνει το χρόνο της στο σχολείο.

«Έχω φυσιολογική παιδική ηλικία», είπε. “Θέλω να πω, δεν με αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Όταν ήρθα στο Buckley (Σχολή) δεν ήξεραν ποια είμαι και μου άρεσε πολύ».

Πηγή:The Telegraph

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ