ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Κ. ΜΠΕΤΧΑΒΕ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Συνεχίζεται η προετοιμασία των «βυσσινί»

Σε ρυθμούς Ατρομήτου κινείται πλέον η ΑΕΛ, σε μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση που όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ θα αφιερωθεί στη μνήμη του δημοσιογράφου Κώστα Μπετχαβέ που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ, συνεπής στην υπόσχεσή της, κάνει γνωστό ότι αφιερώνει την αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με τον Ατρόμητο, στη μνήμη του σπουδαίου δημοσιογράφου και επί δεκαετίες ρεπόρτερ της ομάδας, Κώστα Μπετχαβέ, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Για τον λόγο αυτό, με την έγκριση της Super League και την σύμφωνη γνώμη αλλά και συμμετοχή της φιλοξενούμενης ΠΑΕ, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα θα πραγματοποιηθεί μια σεμνή και λιτή τελετή, όπως σεμνός, λιτός και ουσιαστικός ήταν και ο ίδιος, στη διάρκεια της τόσο δημιουργικής διαδρομής του. Να σημειωθεί, ότι στην συγκεκριμένη αναμέτρηση οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα αγωνιστούν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια, τιμώντας κι εκείνοι απ’ την πλευρά τους τη μνήμη και την προσφορά του δικού μας Κώστα.”

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Στα καθαρά αγωνιστικά, σε ένα γκρουπ και με πρόγραμμα γεμάτο από ασκήσεις τακτικής, συνέχισαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Εκτός έμειναν για μια ακόμη μέρα ο Βαρέλα, που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο κι ο Κουτογλίδης, που θα επιστρέψει στο ομαδικό πρόγραμμα από τη Δευτέρα, ενώ όπως επισημαίνεται, παρότι γυμνάζονται κανονικά, εκτός πλάνων βρίσκονται ο Γιοβάνοβιτς, που θα εκτίσει ποινή από την συμπλήρωση 4ων κίτρινων καρτών, καθώς και ο νεαρός Χοτζάλι, που επίσης συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στους αγώνες της Κ20 και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Η προετοιμασία των παικτών της ΑΕΛ ολοκληρώνεται το Σάββατο, με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στα Δένδρα κι ακολούθως θα ανακοινωθεί από τον προπονητή, Σάκη Τσιώλη, η αποστολή που θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

fanelaΜια φανέλα με υπογραφές όλων των παικτών της παρέδωσε σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ στην διεύθυνση της ιστοσελίδας rockngoal.com.gr, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως κύριο δώρο σε εκδήλωση τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στον Πανθεσσαλικό Σύλλογο Αναπήρων Πολιτών, για τη λειτουργία του στούντιο ηχογράφησης ηχητικών βιβλίων για άτομα με αναπηρία όρασης.

Τη φανέλα παρέλαβε ο δημοσιογράφος Κυριάκος Αποστόλου, από τα χέρια του διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Χρήστου Τσούμαρη και του υπευθύνου Marketing, Αποστόλη Νταϊλιάνη.

 

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ